Ruoka-aputoimijoiden avoin verkkotapaaminen: palveluneuvontaa ja digitukea ruoka-avussa

Teams

Aiheina kesäkuussa

Terveydeksi 2.0 -hankkeen Ulla-Maija Kopra ja Veera Luoto: Työttömien yhdistykset ja jalkautuva työ ihmisten hyvinvointia tukemassa

DigiOn-hankkeen Hanna Rantala ja Susanna Saarvo: Kokemuksia digituen edistämisestä ruoka-avussa. DigiOn-hanke ja ruoka-apu

  • DigiOn-hankkeen tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden digitaalisia taitoja kehittämällä helposti lähestyttäviä digituen muotoja sekä siihen liittyvää osaamista erityisesti järjestöjen toimintaympäristöissä: kohtaamispaikoissa ja ruoka-aputoiminnassa. 
  • Lisätietoja: https://www.laurea.fi/hankkeet/d/digion—digionnea-kaikille/

Ruoka-aputoimijoiden valtakunnalliset verkkotapaamiset

Verkkotapaamiset ovat kuukausittaisia ruoka-aputoimijoille ja ruoka-avusta kiinnostuneille avoimia valtakunnallisia yhteistyötapaamisia. Joka tapaamisessa mukana ajankohtaisia alustuksia ja keskustelua ruoka-avusta ja sen ympäriltä. Tapaamisia järjestävät Ruoka-apu.fi, Sininauhaliitto ja Suomen Punainen Risti.

Verkkotapaamisia järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 12-14. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tapaamiskohtaiset tiedot sähköpostilla noin viikkoa ennen tapaamista.

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ruoka-apu.fi