Anvisningar för annonsörer på Mathjälp.fi

Anmälningen av evenemang till webbplatsen Mathjälp.fi kan inledas självständigt enligt anvisningarna nedan. Vid problemsituationer finns hjälp att få via vår kundtjänst.

Ruoka-apu.fi_logo ja kartta

Användarnamn för tjänsten

Mathjälp.fi är en gemensam och avgiftsfri anslagstavla för mathjälpsaktörerna. För att anmäla sina evenemang behöver mathjälpsaktören ett användarnamn. Användarnamnet är personligt, och ansökan görs med en elektronisk blankett.

Obs! Den som söker efter mathjälpsevenemang behöver aldrig uppge sina personuppgifter eller logga in på Mathjälp.fi-webbplatsen.

hahmomaskilla

Vem kan annonsera på Mathjälp.fi?

Målet med Mathjälp.fi är att göra mathjälpsverksamheten mer synlig och tillgänglig för dem som behöver hjälp.

De som anmäler evenemang till webbplatsen Mathjälp.fi är registrerade aktörer, såsom föreningar, församlingar och kommunala aktörer. Tjänsten är öppen och avgiftsfri för alla användare.

För att börja använda tjänsten behöver du bara ett användarnamn. Anmälningen av evenemang kan inledas självständigt enligt anvisningarna nedan.

tietokone

Videoanvisningar för annonsörer

Anvisningarna finns tills vidare endast på finska.

vihreäkassi

Dokumentanvisningar för annonsörer

Anvisningarna finns tills vidare endast på finska.

pyyhekumi

Fel i annonsen?

Uppgifterna om ett mathjälpsevenemang kommer till webbplatsen direkt från evenemangsarrangörerna. Om du märker ett fel i evenemangsuppgifterna, såsom fel klockslag eller adress, kan du anmäla det direkt till evenemangsarrangören via länken längst ned i annonsen.

Som annonsör får du informationen om ett anmält fel automatiskt via e-post. Kontrollera då om dina evenemangsuppgifter är korrekta.

säännöt

Dataskyddspraxis

Den som söker efter mathjälpsevenemang behöver aldrig uppge sina uppgifter eller registrera sig på webbplatsen Mathjälp.fi. Arrangörerna av mathjälpsevenemangen får statistik som samlas in via evenemangsannonserna.

Handlingarna finns tills vidare endast på finska.

Kundtjänsten hjälper annonsörer under tjänstetid

Ruoka-apu.fi