Ohjeet Ruoka-apu.fi-ilmoittajille

Tapahtumien ilmoittamisen Ruoka-apu.fi-sivulla voi aloittaa itsenäisesti alta löytyvien ohjeiden avulla. Apua pulmatilanteisiin saat asiakaspalvelustamme.

Ruoka-apu.fi_logo ja kartta

Käyttäjätunnus palveluun

Ruoka-apu.fi on ruoka-aputoimijoiden maksuton yhteinen ilmoitustaulu. Tapahtumien ilmoittamiseksi ruoka-aputoimija tarvitsee käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja se haetaan sähköisellä lomakkeella.

Huom! Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse antaa henkilötietojaan tai kirjautua Ruoka-apu.fi-sivustolle.

hahmomaskilla

Kuka voi ilmoittaa Ruoka-apu.fi:ssa?

Ruoka-apu.fi:n tavoite on tuoda ruoka-aputoiminta näkyväksi ja apua tarvitsevien saataville.

Ruoka-apu.fi-sivun tapahtumien ilmoittajia ovat rekisteröityneet toimijat, kuten yhdistykset, seurakunnat ja kunnalliset toimijat. Palvelu on avoin ja maksuton kaikille käyttäjille.

Aloittaaksesi palvelun käytön tarvitset vain käyttäjätunnuksen. Tapahtumien ilmoittamisen voi aloittaa itsenäisesti alla olevien ohjeiden avulla.

pyyhekumi

Virhe ilmoituksessa?

Ruoka-aputapahtumien tiedot tulevat sivulle suoraan tapahtumien järjestäjiltä. Jos huomaat tapahtuman tiedoissa virheen, kuten väärän kellonajan tai osoitteen, ilmoitathan siitä suoraan tapahtuman järjestäjälle ilmoituksen alareunasta löytyvän linkin kautta.

Ilmoittajana saat tiedon ilmoitetusta virheestä automaattisesti sähköpostilla. Käythän tällöin tarkistamassa, ovatko tapahtumasi tiedon ajantasalla.

säännöt

Tietosuojakäytännöt

Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse syöttää tietojaan tai rekisteröityä Ruoka-apu.fi-sivulle. Tapahtumailmoituksista kertyy tilastotietoa ruoka-aputapahtumien järjestäjille.

Tutustu:

Asiakaspalvelu ilmoittajien apuna virka-aikaan

Ruoka-apu.fi