Info – Mikä ruoka-apu.fi?

Ruoka-apu.fi palvelee ruoka-apua etsiviä ja järjestäviä. Sivulta löydät ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitsemallasi alueella.

Sivuston tapahtumien ilmoittajia ovat rekisteröityneet toimijat, kuten yhdistykset, seurakunnat ja kunnalliset toimijat. Kunkin tapahtuman tarkemmat tiedot sekä yhteyshenkilöt löydät tapahtumailmoituksesta. Erilaisia ruoka-aputapahtumia ja yhteisöllisiä ruokailuja järjestävät sadat eri toimijat ympäri Suomen.

Ruoka-apu.fi-palvelun on tuottanut Osallistava yhteisö -hanke yhteistyökumppaneineen. Palvelu on kaikille käyttäjille maksuton.

Käyttäjätunnusten hakeminen

Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse antaa henkilötietojaan tai kirjautua Ruoka-apu.fi-sivustolle.

Tapahtumien ilmoittamiseksi ruoka-aputoimija tarvitsee käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja se haetaan sähköisellä lomakkeella. Lomake käsitellään kahden arkipäivän kuluessa sen kirjautumisesta. Käyttäjätunnukset ja sivuston käyttäminen ovat maksutonta.

Hae käyttäjätunnus

Asiakaspalvelumme auttaa käyttäjätunnuksiin ja tapahtumien ilmoittamiseen liittyvissä kysymyksissä:
Sähköpostitse: info@ruoka-apu.fi
Puhelimitse: ma-pe klo 10-14, puh. 040 576 1017

Verkkosivulla olevasta virheestä ilmoittaminen

Ruoka-aputapahtumien tiedot tulevat sivulle suoraan tapahtumien järjestäjiltä. Jos huomaat tapahtuman tiedoissa virheen, kuten väärän kellonajan tai osoitteen, voit ilmoittaa siitä helposti tapahtuman järjestäjälle. Jokaisen ruoka-aputapahtuman tapahtumailmoituksesta löydät linkin ’Ilmoita virheestä’. Sitä painamalla pääset ottamaan yhteyttä ilmoittajaan.

Ruoka-apu.fi ylläpito ja tiedustelut

Ruoka-apu.fi-palvelun pääkäyttäjinä toimivat Osallistava yhteisö -hankkeen työntekijät. Tavoitat ylläpidon ottamalla yhteyttä info@ruoka-apu.fi.

Tietosuojakäytännöt

Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse syöttää tietojaan tai rekisteröityä Ruoka-apu.fi-sivulle. Tapahtumailmoituksista kertyy tilastotietoa ruoka-aputapahtumien järjestäjille.

Tutustu tietosuojalausekkeeseen ja käyttöehtoihin.