Info – Mikä ruoka-apu.fi?

Ruoka-apu.fi palvelee ruoka-apua etsiviä ja järjestäviä. Sivulta löydät ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitsemallasi alueella.

Sivuston tapahtumien ilmoittajia ovat rekisteröityneet toimijat, kuten yhdistykset, seurakunnat ja kunnalliset toimijat. Kunkin tapahtuman tarkemmat tiedot sekä yhteyshenkilöt löydät tapahtumailmoituksesta. Erilaisia ruoka-aputapahtumia ja yhteisöllisiä ruokailuja järjestävät sadat eri toimijat ympäri Suomen.

Ruoka-apu.fi-palvelun on tuottanut Osallistava yhteisö -hanke yhteistyökumppaneineen. Palvelu on kaikille käyttäjille maksuton.

Käyttäjätunnusten hakeminen

Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse antaa henkilötietojaan tai kirjautua Ruoka-apu.fi-sivustolle.

Tapahtumien ilmoittamiseksi ruoka-aputoimija tarvitsee käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja se haetaan sähköisellä lomakkeella. Lomake käsitellään kahden arkipäivän kuluessa sen kirjautumisesta. Käyttäjätunnukset ja sivuston käyttäminen ovat maksutonta.

Hae käyttäjätunnus

Ruoka-apu.fi -ohjeet ja -asiakaspalvelu käyttöönoton tukena

Verkkosivulla olevasta virheestä ilmoittaminen

Ruoka-aputapahtumien tiedot tulevat sivulle suoraan tapahtumien järjestäjiltä. Jos huomaat tapahtuman tiedoissa virheen, kuten väärän kellonajan tai osoitteen, voit ilmoittaa siitä helposti tapahtuman järjestäjälle. Jokaisen ruoka-aputapahtuman tapahtumailmoituksesta löydät linkin ’Ilmoita virheestä’. Sitä painamalla pääset ottamaan yhteyttä ilmoittajaan.

Ruoka-apu.fi ylläpito ja yhteydenotot

Ruoka-apu.fi-palvelun pääkäyttäjinä toimivat Osallistava yhteisö -hankkeen työntekijät. Tavoitat ylläpidon ottamalla yhteyttä info@ruoka-apu.fi.

Tietosuojakäytännöt

Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse syöttää tietojaan tai rekisteröityä Ruoka-apu.fi-sivulle. Tapahtumailmoituksista kertyy tilastotietoa ruoka-aputapahtumien järjestäjille.

Tutustu tietosuojalausekkeeseen ja käyttöehtoihin.