Ruoka-apua etsiville

Mikä Ruoka-apu.fi?

Ruoka-apu.fi on ruoka-aputoimijoiden yhteinen ilmoitustaulu. Sivulta löydät ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitsemallasi alueella.

löydälähimmät
_DSF5118

Ruoka-apu.fi ei edellytä kirjautumista

Ruoka-apua etsivä tai tapahtumiin osallistuva ei koskaan rekisteröidy tähän palveluun. Vain ruoka-aputapahtumien järjestäjät tarvitsevat käyttäjätunnukset ilmoittaakseen tapahtumia sivustolla.

Jos sinulla on kysyttävää sivun tapahtumista, otathan yhteyttä suoraan ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Ruoka-apu.fi-palvelun ylläpitäjillä ei ole omaa ruoka-aputoimintaa.

Miksi en löydä sivulta tuttua ruoka-aputapahtumaa?

Ruoka-aputapahtumia ja yhteisöllisiä ruokailuja järjestävät vastaavat itse tapahtumailmoitusten tekemisestä. Ruoka-apu.fi on vielä melko tuore nettipalvelu ja kaikki ruoka-aputoimijat eivät ilmoita tapahtumistaan tällä sivulla.

Jos huomaat puuttuvan tapahtuman, voit vinkata Ruoka-apu.fi:stä suoraan järjestäjälle ja auttaa ruoka-apua etsiviä löytämään tarvitsemansa avun. Palvelussa ilmoittaminen on maksutonta ja helppoa.

Espoo ruokakassit
Ristinummentie

Mitä tehdä kun tarvitsen apua?

Kuka vain voi kohdata taloudellisia vaikeuksia ja tarvita apua arjessa selvitäkseen. Apua onneksi on saatavilla. Ruoka-apu.fi-sivulta voit etsiä ruoka-aputapahtumia ja edullisia/maksuttomia ateriointimahdollisuuksia paikkakunnaltasi. Muista kuitenkin tarkistaa, olisiko sinulla mahdollisuutta saada taloudellista apua tai muuta tukea tilanteeseesi esimerkiksi Kelasta, sosiaali- tai terveyspalveluista, työ- ja elinkeinotoimistosta tai paikkakuntasi seurakunnista. Lukuisat paikalliset yhdistykset ja järjestöt tarjoavat ohjausta, neuvontaa ja vertaistukea erilaisissa elämäntilanteissa.