Ruoka-avun järjestäjille

Ruoka-apu.fi on ruoka-aputoiminnan yhteinen ilmoitustaulu ja tietopankki! Ruoka-avun järjestäjille tarkoitetuilta sivuilta löydät ohjeet omien tapahtumailmoitusten tuomiseksi Ruoka-apu.fi-sivulle, tietoa ruoka-avusta ja tukea ruoka-aputoiminnan kehittämiseen.

Ruoka-apu.fi_facekamppis-aspect-ratio-440-293

Käyttäjätunnus palveluun

Ruoka-apu.fi on ruoka-aputoimijoiden maksuton yhteinen ilmoitustaulu. Tapahtumien ilmoittamiseksi ruoka-aputoimija tarvitsee käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja se haetaan sähköisellä lomakkeella.

Huom! Ruoka-aputapahtumia etsivän ei koskaan tarvitse antaa henkilötietojaan tai kirjautua Ruoka-apu.fi-sivustolle.

vihreäkassi

Ohjeet Ruoka-apu.fi-ilmoittajille

Ruoka-apu.fi palvelee ruoka-apua etsiviä ja järjestäviä. Sivulta löydät ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitsemallasi alueella.

Jotta oma tapahtumanne näkyisi Ruoka-apu.fi-sivulla, tulee jonkun työntekijän hakea käyttäjätunnukset ja luoda tapahtumailmoitus. Ilmoittaminen on helppoa ja moni ruoka-avun järjestäjä aloittaa palvelun käytön itsenäisesti. Järjestämme myös koulutuksia ilmoittajille tarpeiden ja toiveiden mukaan.

ruokaapufi_kartta

Tukea kehittämiseen

Ruoka-apu.fi:n tavoitteena on edistää valtakunnallista verkostoitumista ja tukea paikallista kehittämistyötä ruoka-aputoiminnan kentällä. Laaja yhteistyöverkosto ja hyvien käytäntöjen jakaminen ovat toimintamme perusta.

_DSF5587

Tutkimukset ja oppaat

Yhteistyö on jakamista ja yhdessä oppimista! Kokoamme tälle sivulle ruoka-aputoiminnan järjestämistä tukevia materiaaleja eri tekijöiltä ja tahoilta.

Voit myös vinkata omat materiaalisi liitettäväksesi sivulle.